Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 10 minuter

Enklare än så här blir det knappast!

Ingredienser

  • 1 pkt rökt- eller gravad lax
  • 2 dl crème fraiche
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Citron
  • 1 paket färsk pasta
  • Rucola
  • Instruktioner

    1. Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa. Salta och peppra försiktigt. Häll på naturell crème fraiche. Värm. Droppa i några droppar citron. (Detta gör hela rätten! Uteslut inte!) Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad.
    2. Receptet kan lätt dubbleras, och fungerar bra som matlåda dagen efter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben