Rollmops

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

God och enkel förrätt. Passar till många tillfällen.

Ingredienser

  • 2 matjesfiléer ca 200 g
  • 1 rödlök
  • Bordsmargarin
  • 4 skivor mörkt grovt bröd
  • 4 äggulor
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Låt matjesfiléerna rinna av. Dela dem på längden. Skala och finhacka löken.
    2. Bred ett tunt lager bordsmargarin på brödskivorna. Fördela den hackade löken över hela smörgåsen.
    3. Lägg en matjesfilé i ring mitt på varje brödskiva. Häll en rå äggula i varje ring och garnera med en dillvippa.
    4. Servera rollmopsen med ett kryddigt öl och ev. en blandad sallad. Rödlöken kan blandas med hackad gräslök eller finstrimlad purjolök.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben