Romhattar

Serverar: 25 portioner

Annorlunda och gott

Ingredienser

  • 2 msk rom
  • 1 dl russin
  • 3 ägg
  • 2 dl socker
  • 200 g kokos
  • 1 dl mandel
  • 50 g smör
  • Instruktioner

    Lägg russinen i blöt i rom över natten. smält smöret och låt det svalna vispa ägg och socker en kort stund bara så det blir lite skummigt tillsätt det avsvalnande smöret och kokosen hacka den oskållade mandeln och rör ner den blanda i russin och rom.ställ blandningen kallt i ca 15 minuter klicka ut smeten på plåt med bakpapper försök att forma kakorna lite toppiga grädda i 175 grader i nedre delen ca 12 minuter lossa kakorna från plåten innan de hunnit svalna lägg kakorna i en tät burk i kyl vid förvaring går också bra att frysa.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben