Romrussinstubbe

Serverar: 12 portioner

Lättlagat vuxengodis. Låt stubben vila i kylen en stund så blir den lättare att skiva.

Ingredienser

  • 2 msk russin
  • 2 msk mörk rom
  • 50 g valnötter
  • 200 g mandelmassa
  • 100 g mörk blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Låt russinen dra i rom cirka en timma.
    2. Hacka nötterna. Grovriv mandelmassan och blanda med romrussin och valnötter. Forma till en liten stubbe, cirka 10 cm lång. Vira in den i plastfolie och låt stelna i kylen minst 30 minuter.
    3. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro. Bred chokladen på mandelmassestubben och låt stelna. Förvara inlindad i folie i kylen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben