Rostbiffajitas

Serverar: 4-6 portioner

Tacos är en fredagsfavorit hos många, men varför inte prova en god rostbiffajitas.

Ingredienser

  • 800 g rostbiff, i bit
  • 1 påse sizzling fajitas spicemix, Santa Maria
  • 1 röd paprika
  • 1 gul eller grön paprika eller 150 g skivade Champinjoner
  • 2 msk smör
  • 1 rödlök, i tunna klyftor
  • Instruktioner

    Skär rostbiffen i tunna strimlor och blanda med kryddmixen i en bunke. Låt stå och marinera i 10 minuter. Strimla paprikorna under tiden. Stek köttet, lite i taget, i en het stekpanna med smör. Tillsätt paprikorna och rödlöken, och fräs tillsammans. Servera med tortillabröd, grönsaker och guacamole eller vitlökssås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben