Rostbiffsfröjd

Serverar: 4 portioner

En god rostbiffsmacka.

Ingredienser

  • 8 skivor osötat mörkt fullkornsbröd
  • 3 msk syltlök, hackad
  • 2 saltgurkor, hackade
  • 1 dl mjukost 10%
  • 1 lime, pressad
  • 4 hg rostbiff, skivad
  • 1 påse eller ask ruccolasallad
  • 7 potatisar, kokta och skivade
  • 4 tomater, skivade
  • 1 msk persilja, hackad
  • Instruktioner

    1. Blanda syltlök med saltgurka, mjukost, limesaft, salt och peppar.
    2. Lägg på rostbiff, sallad, potatis och tomat på hälften av bröden. Toppa med röran och persilja. Lägg övriga brödskivor som lock.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben