Rotfruktsfalu

Serverar: 4 portioner

Ugnstekt med kryddiga rotfrukter

Ingredienser

  • Falukorv, 800 g
  • 2 dl kesella
  • Ca: 2 tsk senap
  • Färska rotfrukter efter smak (eller färdig fryst rotfruktsblandning)
  • Sweet chilisås
  • Instruktioner

    1. Skär ett ca 2cm djupt snitt i falukorven. Blanda senap med kesella och lägg i blandningen i snittet. Lägg upp korven i en stor gratängform. Tärna rotfrukterna i lika stora bitar.
    2. Häll rotfruktsblandningen runt korven i formen. Krydda rotfrukterna med sweet chili-sås. Gratinera i ugnen på ca 200 grader i 15-20 minuter.

    Kommentarer (1)

    gittan47 22 februari 2008

    Har provat denna rätt den var väldigt god

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben