Rugguggla

Serverar: 4 portioner

Annorlunda men spännande.

Ingredienser

  • 2 paket blodpudding (el. blodpuddingsrullar)
  • 1 morot
  • 1 palsternacka
  • 1 äpple
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk oregano
  • Smör
  • ½ tsk salt
  • Till serveringen
  • Rårörda lingon
  • Instruktioner

    1. Skala och tärna grönsakerna och äpplet. Skala och hacka löken.
    2. Blanda dem och bryn dem hastigt i smör.
    3. Pressa i vitlöksklyftan och strö över oregano. Krydda med ½ tsk salt.
    4. Skiva och stek blodpuddingen i smör.
    5. Servera blodpuddingen med grönsaksröran och rårörda lingon.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben