Rumpsteksburgare

Serverar: 4 portioner

En annan typ av burgare!

Ingredienser

  • 4 hamburgerbröd
  • 4 skivor benfri kotlett
  • 4 tomater, klyftade
  • 2 röda paprikor, strimlade
  • 4 skivor rotselleri
  • 1 zucchini, skivad
  • 1 påse eller ask färsk spenat
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl ost, 10 %, riven
  • Sallad
  • 4 dl majs
  • 1 dl ärtor
  • 20 cm gurka, urkärnad och skivad
  • 1 avokado, skivad
  • 1 påse eller ask ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 200 grader.
    2. Stek köttet. Stek tomat, paprika, rotselleri, zucchini och spenat i lite olivolja. Krydda med salt och peppar.
    3. Bred senap på bröden och fördela ost över dem. Värm i ugnen i cirka 3–4 minuter.
    4. Lägg de stekta grönsakerna och köttet på ena brödet, lägg på locket.
    5. Blanda en sallad av majs, ärtor, gurka, avokado och ruccola.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben