Saffransvinäger

Serverar: 1 portioner

Härlig i vinägrettdressing till skaldjur och kyckling!

Ingredienser

  • 6 strån av trådsaffran
  • 1 flaska mild vitvinsvinäger
  • Instruktioner

    1. Lägg några strån av trådsaffran i en väl rengjord flaska, fyll på med mild vitvinsvinäger och förslut. Låt stå och ta smak.
    2. Blanda gärna saffran och kanel, saffran och apelsin eller saffran och rosmarin.
    3. Fler smaksättningar att prova: Julvinäger - Apelsinskal, kanel, färsk ingefära, stjärnanis och kardemumma. Pepparkaksvinäger -kanel, ingefära, kardemumma, nejlika. Vaniljvinäger -Snitta en vaniljstång och lägg ner delarna i en väl rengjord flaska. Fyll på med mild vinäger och förslut.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben