Salsasallad

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Enkel och god. Passar på buffébordet

Ingredienser

  • 1 isbergssallatshuvud
  • 1 litet rosésallatshuvud
  • 1 röd chilipeppar
  • 4 tomater
  • 1 squash, ca 250 g
  • 1 liten rödlök
  • 3 msk olja
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk brun farin
  • 1/2 tsk salt
  • 2 msk hackad koriander
  • Instruktioner

    Skölj och finstrimla de båda sallatssorterna. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Skölj och tärna tomaterna och squashen. Skala och finhacka löken. Blanda oljan med vinäger, farin och salt i en skål. Vänd i chili-, tomat-, squash- och lökhack. Lägg ut sallaten i botten i en salladskål/fat. Fördela ut salsan ovanpå sallatsbädden. Strö över den hackade koriandern. Servera till grillad kyckling, rostbiff eller kalkon

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben