Sangriadessert

Serverar: 4 portioner

mmmmm

Ingredienser

  • 3 dl druvsaft eller rött vin
  • 2 kanelstänger
  • ½ tsk vaniljsocker med äkta vanilj
  • 1½ dl Gelésocker Multi
  • 1 banan
  • 1 äpple
  • 1 persika
  • 2 dl hallon
  • Instruktioner

    Skala frukten och skär den i bitar. Fördela fruktbitarna och hallonen i fyra glas. Koka upp saft/vin med kanelstänger och låt koka på svag värme i ett par minuter. Tillsätt vanilj- och gelésocker och koka i ytterligare 1/2 minut. Låt svalna något innan kanelstängerna tas bort och gelén hälls över frukten i glasen. Ställ sangriadesserten i kylskåp till serveringen.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben