Sataygryta

Serverar: 4 portioner

20 minuters rätt

Ingredienser

  • 500 g färsk skinka
  • 1 msk soja
  • 1 msk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 squash i halvmånar
  • 2 röda strimlade paprikor
  • 2 msk satay peanut sauce
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Finhackad persilja
  • Kokt ris
  • Ananas kross
  • Tomat
  • Instruktioner

    Strimla skinkan fint och blanda den med sojan. Woka köttet i en wokpanna ihop med vitlöken. Tillsätt grönsakerna och stek dem. Häll i sataysåsen och créme fraiche. Värm. Smaka av med salt och peppar. Strö över persiljan. Servera med sataysås, ris, ananaskross och tomat.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben