Schweizerkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket gott efter lite pill med tillagningen.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 tunna skivor rökt skinka
  • 4 skivor ost av valfri sort
  • Smör eller margarin till stekning
  • Panering
  • 3 msk ströbröd
  • ½ msk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk franska örtkryddor
  • Instruktioner

    1. Dela varje filé i 2 tunna skivor och platta ut dem lite med handen. Lägg ihop halvorna med skinka och ost emellan. Fäst gärna ihop de båda bitarna med en tandpetare eller två för att underlätta vid paneringen.
    2. Vänd filéerna i en blandning av ströbröd, salt och kryddor.
    3. Stek dem i matfett på ganska svag värme tills de är genomstekta, ca 5-6 minuter på varje sida.
    4. Servera med brynt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben