Schweizerskinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Schweiziskt favotitrecept

Ingredienser

  • 6 skivor rökt skinka
  • 6 skivor emmentaler (schweizerost)
  • 1 1/2 dl tjock grädde
  • Salt
  • Peppar
  • 2 skivade tomater
  • chilisås
  • Instruktioner

    Rulla ihop skinkskivorna och svep en skiva ost om varje. Lägg dem i smord ugnseldsfast form. Vispa grädden så lätt att den bara blir tjockflytande. Smaksätt den med lita chilisås, häll grädden runt om skinkan i formen. Salta och peppra försiktigt. Ställ in formen i 225* varm ugn. När 10 min har gått kan ni lägga på tomatskivor och fortsätta gräddningen ytterligare 5 min. Sedan är lådan klar. Gott med t.e.x. ris och sallad till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben