Schweizersnitzel

Serverar: 5 portioner

Tid: 3 timmar

Jätte gott.

Ingredienser

  • 650 g benfri kottlettrad
  • 2 tunna benfria skivor kalvinnanlår
  • 2 skivor skinka
  • 1 tjock skiva ost
  • Panering
  • Ägg
  • Sröbröd
  • Vetemjöl
  • Margarin till stekning
  • Instruktioner

    Dela kalvinnanlår i tunna skivor. Skär isär skivorna men låt det sitta ihop i botten. Lägg på en ostskiva. Sen skinka och ytterligare en ostskiva. Dubbelpanera i ströbröd och mjöl. Stek i stekpanna så att de får färg. Sätt sedan in i ugnen 150 grader i några timmar tills det skall serveras.

    Kommentarer (1)

    kalsas 9 januari 2009

    Vad gör man med kotlettraden? Skinkan skall väl vara rökt?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben