Seglingspaella

Serverar: 4 portioner

Ett spanskt pastarecept - Båtpaella!

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 4 st korv, gärna cabanoss
  • 1 st rödlök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 2 st paprika olika färger
  • Olja
  • Ris, för 4 portioner
  • 1 paket saffran
  • Ev. musslor, på burk
  • 200 g räkor, skalade
  • Instruktioner

    1. Skär kyckling och korv i bitar och stek dem. Hacka rödlök och vitlök och skär paprikorna i bitar. Fräs grönsakerna i lite olja i en kastrull. Lägg i ris och saffran och häll på vatten enligt anvisningarna på rispaketet. Låt puttra under lock ca 30 minuter.
    2. Lägg i kyckling och korv och sist eventuellt musslor och räkor.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben