Sellaröra

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Om du tycker om sill kommer du att gilla detta.

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl grädde
  • 2 msk senap
  • 1½ msk sirap
  • Rödlök
  • Gräslök
  • Dill
  • Sill
  • Ev salt
  • Peppar
  • Ägg
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden lika tjock som creme fraichen Skiva rödlöken, klipp gräslöken och dillen Skär matjéfiléerna i bitar Blanda allt och lägg ner sillen Låt stå ett tag så det får smak
    2. Servera med delade ägg och potatis helst färska

    Kommentarer (5)

    zonale 18 mars 2008

    Jättegod smakbrytning! Snabbt att röra ihop och smakar gott!

    zonale 18 mars 2008

    Jättegod smakbrytning! Snabbt att röra ihop och smakar gott!

    Tine 30 april 2008

    Jättegod röra tack för receptet Tine

    MrsG 7 juni 2008

    Tack så jättemycket för receptet! Det blev mycket uppskattat och var rent ut sagt skit gott!!!!!!

    LaJefa 18 november 2008

    Ska testa denna röran, men kommer att byta ut matjessillen till ansjovis...är inte så glad för matjessill...men ansjovis tycker jag brukar gå bra att ersätta med..

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben