Senapspanerad kassler

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Senapen ger sting.

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 4 msk senap
  • 1-2 msk farinsocker
  • 4 msk ströbröd
  • Sås
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl buljong från tärning
  • 1 dl rödvin
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    Skär kasslern i skivor och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Bred på senap. Blanda farinsocker och ströbröd, strö det över kasslern. Gratinera kasslern i ugnen på 250 grader ca 10 min. Medan kasslern är i ugnen, gör såsen. Fräs matfett och mjöl i en kastrull. Späd med buljong och rödvin. Smaksätt med salt och peppar. Låt såsen sjuda på svag värme 3-5 min. Servera med ris eller pressad potatis och rödvinsåsen.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben