Sesamspjäll

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 30 minuter

Jättegod variant på revbensspjäll

Ingredienser

  • SESAMSPJÄLL ( 4 personer)
  • 1 kg revbensspjäll
  • ½ dl olja
  • ½ dl ljus soja
  • ½ dl sesamfrön
  • 1 msk brun farin
  • 1 tsk sesamolja
  • Instruktioner

    1. Koka spjället tills det är mört i lättsaltat vatten ca. en timme. Låt kallna i kokspadet. Ta upp och låt spjället rinna av. skär det i bitar(mellan revbenen). Blanda olja, soja, sesamfrön, farin och sesamolja i dubbla plastpåsar. Lägg i spjällen och vänd runt påsen så att marinaden täcker alla bitarna. Låt marinera i kylskåpet ca. 1 timme. Grilla spjällen på utegrill eller i ugn ca. 15 minuter.
    2. NJUT!!!!!!!!!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben