Sikmacka á la lyx

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

En smaksensation tycker i alla fall jag, och röran kan med fördel användas t ex till varmrökt lax och färsk potatis.

Ingredienser

  • 2 skivor Leksands brunbrända knäckebröd (trekant)
  • 150 g rökt sik, urbenad
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk hjortronsylt
  • Instruktioner

    1. Bena ur siken ordentligt, den är lurig med en del småben man måste se upp med. Blanda crème fraiche med hjortronsylten.
    2. Fördela sikbitarna på 2 brödskivor och klicka över crème fraiche/hjortronsyltblandningen.
    3. Njuuut med ett glas vin eller en öl.

    Liknande recept

    4.3
    4-8
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben