Sillmoln

Serverar: 4 portioner

Hur gott som helst

Ingredienser

  • 4 formbrödskivor
  • 2 ägg
  • 1 dl hackad röd lök
  • 200 g matjessill
  • 2 msk lättmajonäs
  • margarin
  • Instruktioner

    Skilj äggulor från vitan. Koka gulorna hårdkokta. Hacka dem sedan i små bitar. Hacka matjessillen i små tärningar och blanda med äggulshacket + rödlöken. Smöra brödskivorna och fördela röran lika. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd försiktigt ned majonäsen. Täck smörgåsarna med äggvitan så att röran inte syns. Lägg gärna lite extra på toppen så att de ser ut som små moln. Låt stå i ugn 200 gr i ca 5 min så att de får svag gyllene färg. Serveras med en fräsch grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben