Sillrådda

Serverar: 4 portioner

Min mor var kallskänka under 1930-talet, denna röra hade hon med sig som "hemgift" och vi hade den ofta som mellanmål eller "nattamat" jag tycker denna enkla rätt är lika god än idag även om vi numera har många nya ingridienser att välja på. Rätten kan varieras i det oändliga. Med kokt potatis, gräddfil. hårdkokta ägg. Men grundreceptet ger en mager, billig och mycket god rätt.

Ingredienser

  • 1 burk matjesfileér
  • 1 stor gul lök
  • 2-3 tomater
  • 1 knipper dill
  • 1 knippe gräslök
  • Instruktioner

    skär sillen i små tärningar skala och hacka löken och tomaterna klipp dill och gräslök Rör ihop allt hacket Supergott på knåckebröd. Kan spara i kyskåp flera dagar.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben