Skärgårdssnurror

Serverar: 8 portioner

De här drinktilltuggen kan kompletteras med en bunt färdigköpta grissinipinnar med sesamfrön.

Ingredienser

  • 1 paket tunnbröd, mjukt (ca 320 g)
  • 500 g räkor med skal
  • 1 rödlök
  • 200 g philadelphiaost
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl finskuren dill
  • Salt
  • Peppar
  • 2 påsar grissini
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka räkorna. Finhacka löken. Blanda med ost, majonnäs och dill. Salta och peppra efter smak. Blanda hälften av blandningen på tunnbröd, rulla ihop och skär i c:a 2 cm skivor.
    2. Lägg resten i en skål att doppa grissini i.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben