Skaldemans Floridasallad

Serverar: 2-4 portioner

En perfekt sommarsallad. Perfekt som lättare lunch eller som tillbehör till grillat kött.

Ingredienser

  • 1-2 paket stekt bacon, hackat i småbitar
  • 1 blomkålshuvud
  • 1 påse blandad sallad
  • ½ tub majonnäs
  • Lite grovmalen svartpeppar
  • Lite chiliflingor
  • Instruktioner

    1. Stek baconet och låt det rinna av på ett hushållspapper.
    2. Finhacka blomkålshuvudet, förslagsvis i en matberedare. Fördela grönsalladen på ett fat. Blanda ihop blomkål och majonnäs och rör om väl. Krydda eventuellt med svartpeppar. Fördela blomkålssalladen på grönsalladen. Strössla baconbitarna ovanpå.
    3. Toppa med grovmald svartpeppar och chiliflingor. Serveras till exempel till grillat kött, ungefär som en cole slaw.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben