Skaldjursratatouille

Serverar: 4 portioner

En läcker kombination. Fettsnål och fiberrik!

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1 stånd stjälkselleri
  • 1 röd paprika
  • 2 gula lökar
  • 1 aubergine
  • 3 msk olja
  • 1 burk krossade tomater 400 g
  • 3 - 4 vitlöksklyftor
  • 1/2 tsk salt
  • 300 g räkor med skal
  • 150 g frysta crabsticks
  • 1 burk musslor eller kräftstjärtar
  • Instruktioner

    Strimla squash, selleri och paprika men tärna auberginen. Hacka löken. Fräs grönsakerna i oljan och häll på tomaterna. Pressa ner vitlöken och smaka av med salt. Låt grytan puttra 15 min. Skala räkorna och skär crabsticksen i mindre bitar. Tillsätt i grytan tillsammans med musslor och låt allt bli varmt. Får inte koka mer för då blir skaldjuren sega! Servera med ris, coscous eller bara ett gott bröd!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben