Smaka hur gott som helst. Hade i lite gurkaspad mot slutet och det blev en fyllig och god smak.
Ingredienser
600-700 g färsk skinkstek, bog, karré
Smör
Salt
Paprikapulver
2-3 gula lökar
3-4 msk tomatpuré
Ca 5 dl köttbuljong
1 burk lätt crème fraiche
Instruktioner
Smörfräs hackad lök och ta upp ur grytan/pannan. Bryn sedan strimlor av köttet fint och krydda. Tillsätt lök, tomatpuré och buljong. Låt puttra ca: 20 minuter.
Rör i crème fraiche och gärna lite gurkspad mot slutet och smaka av.
Här tog alla om, och det är ett mycket bra betyg.
Fast jag la in lite senap i såsen + en dutt sweet chilisås som jag hade kvar. Kommer helt klart att göras många gånger!!!
himlen843 december 2008
det var supergott! verkligen.. 5 stjärnor plus. :) mums!!
eva_jonte5 oktober 2010
Så lätt och så gott!!! La till lite kalvfond för mer smak och stekta färska champinjoner.
EmelieEmEk5 april 2011
Supergod och bra variation på en vanlig stroganoff. Både billigt och exceptionellt gott!
Här tog alla om, och det är ett mycket bra betyg. Fast jag la in lite senap i såsen + en dutt sweet chilisås som jag hade kvar. Kommer helt klart att göras många gånger!!!
det var supergott! verkligen.. 5 stjärnor plus. :) mums!!
Så lätt och så gott!!! La till lite kalvfond för mer smak och stekta färska champinjoner.
Supergod och bra variation på en vanlig stroganoff. Både billigt och exceptionellt gott!