Skinkpannkaka

Serverar: 4 portioner

Även denna på viktväktarvis! detta blev en 4:a per portion!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 6 msk vetemjöl
  • 5 dl lättmjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk flytande margarin
  • 200 g rökt skinka
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Vispa ägg, mjöl och lite av mjölken till en smet. Häll i resten av mjölken samt saltet och blanda om.
    3. Skär skinkan i strimlor eller tärningar och lägg dem i en smord långpanna.
    4. Häll pannkakssmeten. Grädda i ugnen till smeten stelna och ytan fått färg ca 25-30 minuter beroende på ugn.
    5. Servera med råkostsallad till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben