Skinksauté

Serverar: 4 portioner

Kan bara säga... mums... om detta recept...

Ingredienser

  • 400 g fläskkött av bog eller skinka
  • 1 brk tomatsoppa , ca 400 g
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl makaroner , snäck eller valfri sort
  • 200 g squash eller färsk gurka
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    1. Skär köttet i mycket tunna strimlor.
    2. Blanda soppa, grädde, salt och svartpeppar i en kastrull. Rör ner kött och makaroner. Låt koka under lock på svag värme ca 10-15 minuter.
    3. Skölj och tärna squash eller gurka och tomater. Rör ner det i grytan och låt det hela bli genomvarmt.
    4. Servera med ett gott bröd.
    5. Går alldeles utmärkt att frysa.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben