Tips: Glykos kan du hitta i välsorterad livsmedelsaffär eller på apoteket.
Mät upp vatten, socker och glykos i en kastrull. Låt sockerlagen koka utan omrörning på medelvärme till 127 grader.
Vispa under tiden äggvitorna till fast skum med elvisp i en stor bunke. Rör ut gelatinpulvret i vattnet i en bunke som tål värme. Låt svälla i 5 minuter. Sätt skålen i varmt vattenbad och smält gelatinet.
Häll den heta sockerlagen försiktigt i äggvitan, i en tun stråle under jämn vispning med elvisp på högsta fart. Vispa ner det smälta gelatinet och hushållsfärg. Vispa ytterligare 5 minuter på halvfart tills allt är väl blandat.
Blanda maizena med florsocker och sikta på 3 ark bakplåtspapper. Klicka smeten i en spritspåse. Sprits ut hjärtan på bakplåtspappren. Garnera med strössel och låt stelna minst 4 timmar i kylskåp.