Smördegstilltugg

Enkelt, snabbt och gott. Jag har serverat det som "gående förrätt" flera gånger när jag haft barnfamiljer på besök - det blir så mycket sittande ändå för barnen!

Ingredienser

  • 1 smördegsrulle
  • 1 bit ädelost (t.ex. kvibille 140 g)
  • Ca 2 dl riven hårdost
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    1. Rulla ut smördegsrullen och fördela smulad ädelost, riven hårdost och hackad röd paprika på smördegen. Rulla ihop som en rulltårta.
    2. Skär ca 1 cm skivor och lägg på ett bakplåtspapper. Grädda i 225 grader ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    miramamman 27 januari 2009

    Den här förätten är SÅ HIMLA GOD. Och enkel att göra. Jag gör den med bara vb-ost, men den är säkert ändå godare med lite ädelost och paprika också. Gör många för det går åt...

    Vindelalvan 28 september 2009

    Den är supergod! Varvas med fördel med parmaskinkeinlindade meloner.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben