Det här är en jättegod smörgåstårta som jag ofta bjuder på. Den blir allra godast om den tillagas dagen innan den skall ätas och sedan får stå i kylskåp över natten. Tänk bara på att ta den fram den en stund innan den skall ätas.
Det brukar gå ut 2 tuber eller 1 burk citronmajonnäs till denna tårta
Ingredienser
9 landgångsbröd eller 27 skivor vitt bröd (skär gärna bort kanterna)
Fyllning 1
1 burk tonfisk i vatten (gärna av hög kvalitet, t.ex. Abba)
1 syrligt äpple (gärna Granny Smith)
1 dl citronmajonnäs
Fyllning 2
3 hårdkokta, finhackade ägg
1 burk ishavsrom
1 dl citronmajonnäs
Dekoration
Citronmajonnäs
Isbergssallad
Tomat
Gurkskivor
Räkor
Dillvippor...låt fantasin sätta gränser