Smörkyssar

Serverar: 70 portioner

Tid: 25 minuter

De är de godaste kakorna som finns:)

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 2,4 dl socker
  • 4 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg
  • Pärlsocker
  • Instruktioner

    Sätt ungnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna, låt stå i kylen tio minuter. Ta ungefär en matsked utav smeten och gör dom till runda bollar och doppa dom i pärlsocker. Lägg de inte för tätt de flyter ut. Låt de stå i ungnen ca 8 minuter

    Kommentarer (4)

    annanasen 15 februari 2008

    detta måste man ju pröva de låter ju goda...säkert en klar femma:D

    Hejny 15 februari 2008

    Supergoda verkligen...Flyter ut en del så det räcker med en msk smet som i receptet. Vill man ha fina kakor så får man inte lägga dem för tätt innan man gräddar dem. Verkligen smälter i munnen mmmm

    annalin 10 mars 2008

    Alla som smakade på kakorna njöt som bara den. Riktigt söta o goda. Min tvååriga dotter tyckte pärlsockret var det roligast med hela bakningen.

    compe 10 mars 2008

    jätte lätta att göra visst var de godamen inte de godaste som finns men mycket goda tycker compe

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben