Serverar: 30-35 portioner
Snabbt, enkelt & gott
Smält marg, vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingridienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Häll smeten i en smord långpanna ca 30x40 cm Grädda i 175 grader nedre delen av ugnen i 15 minuter Glasyren - börja med att smälta marg och häll i de övriga sakerna. Häll glasyren över kakan när kakan svalnat och strö över kokos
åå vad jag älskar detta recept! Jag och min kompis sussi bakade till vår klassresa. Först så råkade jag hälla i 1dl mjölk förmycket så vi fick göra en sats till. Då så blev smeten jätte tjock efterssom det va 1dl mjölk förlite. Sedan skulle vi blanda ihop båda å smeten korva sig rent ut sagt men det blev jätte bra till slut. Men dem blev lätt sålda. Nu ska jag och sussi och majsan baka till klassresan igen å det får bli samma goda recept:) så vi tackar jätte mycket för receptet och hoppas att det går bra den här gången. ha det bra och tack en gång till (:
Jag har ett liknande recept på snoddas, fast då är det 1 dl socker i smeten också..
förlåt.. 3 dl.. fel av mig