Serverar: 12 portioner
Tid: 1 timme
Vilken succé!
Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna varvat med mjölken och margarinet. Häll smeten i 12 stora (amerikanska) muffinsformar. Grädda mitt i ugnen 200 grader 20-25 min, tills de är torra. Medan muffinsen svalnar, smält margarinet till glasyren. Tillsätt de övriga ingredienserna under omrörning. Bred glasyren på muffinsen och doppa dem i cocos. Njut!
Mycket goda, enkla och passar till mycket både till kalas, fest och vardag! Kommer bakas snart igen :D
tack!!! dom var jättegoda dom kommer att bakas igen
Jätte goda ska baka dom igen nu till påsk choklad krämen super god
Jätta goda!! Dom ska bakas om igen....
Jättegoda! Smakar precis som snoddas i långpanna men det är ju bra variation att göra muffins i stället. Jag minskade lite på sockret i smeten och det gick riktigt bra. Jag dekorerade en del med kokos och en del med färgglatt strössel. Nästa gång ska jag testa göra dem i mindre muffinsformar så räcker dom lite längre :) Tack för receptet!
Väldigt goda och lätta att baka. En stark 5a.