Serverar: 4 portioner
Tid: 45 minuter
Ett GI-recept på en riktigt enkel och god gryta riklig på antioxidanter. Vill man kan man använda ännu mer grönsaker i grytan.
Bryn köttet i omgångar i oljan. Salta köttbitarna och bryn därefter med lök och paprika. Pudra över mjöl och curry och späd med vatten och ananasspad. Blanda i vitlök, köttbuljong och soja och smaka av med kryddorna. Låt koka under lock tills köttet är mört, cirka tio minuter. Skär ananasskivorna i bitar och lägg dem i grytan. Servera med parboiled ris och en god grönsallad.
Har nu provat din rätt och den blev mycket uppskattad
Mycket gott.
Tack för flera GI recept jag har " lånat av dig" Kram SEA
Tack för ett supergott recept. Mina barn älskade detta, en ny favorit hos oss.
Jättegod gryta och enkel att göra. hela familjen gillade den. hamnar bland favoriterna.
Jätte-god, super-enkel och snabb att göra, har gjort den flera gånger.
En ny favorit trädde fram genom att göra denna rätt. fantastiskt lätt o göra!
Verkligen ett smaskigt recept. tack för det. Jag tilsatte även cashewnötter, det blv väldigt bra.
Tack för ett recept på en jättegod gryta. Jag gjorde en stor sats för vi var många och alla visade tummen upp. Det här blev en favorit som kommer att gå i repris.
Underbart! Tom. min sambo tyckte det var jätte gott även fast han inte tycker om varm ananas. Rätten kommer lagas många gånger till i vårat hem! Tack!
Låter gott, men parboiled ris till känns inte så GI......... Jag kör vildris, sallad eller quinoa till istället för lägre GI.