(sötsur)Paprikasallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God som tillbehör till asiatiskt

Ingredienser

  • Paparika
  • rödlök
  • socker
  • vinäger
  • olja
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. 1 gul paprika 1 röd paprika 1 grön paprika 1 stor rödlök 1 dl vitvinsäger 1/2 dl olja 2 msk socker 1 tsk salt peppar (Smaken ska bli sötsur)
    2. Strimla parikan i ganska tunna strimlor,gör samma sak med löken.Tillsätt vinäger,olja,socker,salt och peppar.Låt stå i kylskåp ca 20 min innan servering så smakerna blandas väl.
    3. Passar utmärkt till vårullar och övriga asiatiska recept Smaklig måltid!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben