Sommarfilépanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En rätt som smakar bäst om den äts utomhus

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1+1 msk matfett
  • 2 paprikor
  • 1 gul lök
  • 150 g sockerärtor
  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk worchestersås
  • 1 tsk riven ingefära
  • ½ dl cashewnötter
  • Instruktioner

    1. Putsa och skiva filén. Krydda och bryn skivorna i matfett. Ta upp köttet. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skiva löken.
    2. Fräs paprika och lök i matfett. Lägg tillbaka köttet i pannan och lägg i sockerärtorna. tillsätt grädde, vatten och worchestersås och ingefära. Rör om.
    3. Koka i 10 minuter. Smaka av och strö över nötter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben