Sommarkorv

Serverar: 4 portioner

Denna korvgryta har jag många gånger gjort när man har varit ute med båten, lätt och mycket god

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 2 msk riven pepparrot
  • 2 gula lökar
  • 2 msk finklippt dill
  • 4 tomater
  • 2 msk senap
  • 1 dl vispgrädde
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Skala löken och dra skinnet av korven, doppa tomaterna i kokande vatten skala dem, skär tomaterna + lök + korv i skivor som varvas i en gryta
    2. Blanda grädde, pepparrot, dill senap, salt Häll blandningen i en gryta och koka på svag värme ca 10 min
    3. Obs Rör ej i grytan
    4. Serveras med potatis

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben