Specialnubbesallad

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 35 minuter

Påskbordets måste.. Äggen finns nu med i ingrediensrutan Gram är ändrat stavningen av crème fraiche är ändrat Punkt och kommatecken har jag nu med i beskrivningen.

Ingredienser

  • 4 dl creme fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 3 msk kaviar
  • 2-3 rödlökar
  • 1 burk 240 g abbas fransk löksill
  • 8-9 kokta potatisar
  • 1-2 kokta morötter
  • 1 kryddmått herbamare örtsalt med chili
  • 1 kryddmått bio örtsalt himalaya
  • 5-6 st ägg
  • Instruktioner

    1. Rör ihop creme fraiche, majonnäs och kaviar. Hacka löken i fina små bitar. Finfördela potatis, morötter och sillen. Rör ihop allt tilsammans med creme fraicheröran. Garnera med de kokta äggen och kryddorna .
    2. Garnering: ägg och kryddor.
    3. Avnjuts till påskens frukost eller tillsammans med grillköttet och en god kall dryck.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben