Påskbordets måste..
Äggen finns nu med i ingrediensrutan
Gram är ändrat
stavningen av crème fraiche är ändrat
Punkt och kommatecken har jag nu med i beskrivningen.
Ingredienser
4 dl creme fraiche
1 msk majonnäs
3 msk kaviar
2-3 rödlökar
1 burk 240 g abbas fransk löksill
8-9 kokta potatisar
1-2 kokta morötter
1 kryddmått herbamare örtsalt med chili
1 kryddmått bio örtsalt himalaya
5-6 st ägg
Instruktioner
- Rör ihop creme fraiche, majonnäs och kaviar.
Hacka löken i fina små bitar.
Finfördela potatis, morötter och sillen.
Rör ihop allt tilsammans med creme fraicheröran.
Garnera med de kokta äggen och kryddorna .
- Garnering: ägg och kryddor.
- Avnjuts till påskens frukost eller tillsammans med grillköttet och en god kall dryck.
Kommentarer (0)