Spenat-Timbal

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en underbar timbal, som kan användas både till fisk och kötträtter.Med sina tre olika smakförbättrare lockar den verkligen smaklökarna till det yttersta.

Ingredienser

  • 400g bladspenat, finhackad
  • 1st gul lök
  • 3st ägg
  • 1dl créme fraiche
  • 1dl vispgrädde
  • 1dl yoghurt, naturell
  • 2msk parmesanost, riven
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Muskot
  • Instruktioner

    Finhacka och svetta löken i stekpanna Blanda sedan ihop alla ingredienserna. Häll ner i smord fyrkantig eldfast glasform. Grädda i 200° C cirka 20 minuter Skär ut i lagom stora rutor och servera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben