Spenatlasange

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Gott med en vegetarisk lasange. Enkla och få ingredienser - tillagat på lite mer än en halvtimme. Och så gott!

Ingredienser

  • 1 paket färsk lasagne
  • 1 paket fryst bladspenat eller hackad spenat, cirka 250 gram
  • 1 dl grädde
  • 3/4 burk Keso som innehåller 500 gram
  • 3 - 4 dl förvälld eller stekt svamp, exempelvis trattkantareller, kantareller eller champinjoner
  • 3 - 4 dl riven ost
  • Kryddning efter behag
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Tina spenaten i en kastrull, blanda ner grädden och koka under omröring några minuter. Blanda sedan ner keson och salta och peppra.
    3. Varva färska lasagneplattor, spenat-grädd-kesosås med svamp och ost. Avsluta översta lagret med både såsen, svampen och osten.
    4. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben