Ett gammaldags recept på riktig torkad korv. Det finns nästan inget godare att tugga på... :-)
Ingredienser
2 kg älgfärs/fläskfärs (50/50)
1 gul lök, riven
1 msk vitpeppar
1 tsk kryddpeppar
1 tsk malen svartpeppar
1 tsk nejlikor
2 tsk ljus sirap
2 msk salt
1 tsk vitlökspulver
Naturfjälster
Många intressanta recept du hade!
Hej trevligt recept ska prova detta, jag ska däremot prova torka i ugnen så kanske det går fortare. Lite bacon kommer även att slinka ner i kvarnen för den rökta smakens skull.
Hej trevligt recept ska prova detta, jag ska däremot prova torka i ugnen så kanske det går fortare. Lite bacon kommer även att slinka ner i kvarnen för den rökta smakens skull.
Detta recept har inget med spickekorv att göra. Dessutom är det rent farligt att hänga i stort sett osaltat kött i rumstemperatur