Spindelmuffins

Serverar: 15 portioner

Jättefestliga!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 3/4 dl mjölk
  • 1½ dl dansukker råsocker
  • 2 ägg
  • 2½ dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk marsanpulver eller 1½ msk potatismjöl och 1 tsk Dansukker vaniljsocker
  • Garnering
  • Lakritssnören
  • Non stop eller andra chokladlinser
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt, men koka inte.
    2. Vispa upp ägg och socker lätt.
    3. Blanda vetemjölet med bakpulver, Marsanpulver och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten.
    4. Häll upp i pappersformar på långpanna eller i muffinsplåt. Grädda spindelmuffinsen mitt i ugnen i 225° i ca 12 minuter. Låt svalna. Garnera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben