Steppsallad

Serverar: 4-6 portioner

God sallad till mat eller som fyllnig i mackor.

Ingredienser

  • 1 stor klyfta vitkål
  • 1 stor morot
  • 1 äpple
  • 1 brk creme fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • Salt, efter smak
  • Vitpeppar, efter smak
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkålen fint. Skala moroten och riv den fint. Skala och hacka äpplet i små bitar. Rör samman crème fraichen, majonnäsen,pepparroten och kryddorna.
    2. Smaka av.
    3. Blanda det med det rivna och hackade.

    Kommentarer (1)

    gottgris 1 februari 2010

    saftigt o gott, jag tog salladskål i stället för vitkål. Kommer att göras fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben