Strandsallad

Serverar: 6 portioner

Lite tidigt att planera för stranden men den är god att äta annars också!

Ingredienser

  • 1 pkt valfri pasta
  • ½ dl god olivolja
  • 1 pkt djupfrysta finhackade örter eller ½ dl färska
  • 12 salladsblad
  • 2 paprikor i olika färger
  • ½ zucchini
  • 2 röda lökar
  • 300 g lufttorkad skinka
  • Parmesanost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan och spola den kall. Häll i en skål. Blanda ihop olivoljan med örtkryddorna och häll över den kalla pastan.
    2. Riv salladsbladen och kärna ur och strimla paprikorna. Skiva rödlök och zucchini. Dela skinkan i mindre bitar och blanda samman allt. Skär "flagor" av parmesanosten med en osthyvel . Ett gott bröd är ett måste till.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben