Strömsburgare

Serverar: 12 portioner

Tid: 45 minuter

En god hemgjord hamburgare

Ingredienser

  • 1 kg nötfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 4 tsk salt
  • 2 tsk vitpeppar
  • 1 ägg
  • 30 cl Loka
  • 1-1 ½ msk HP sås
  • Instruktioner

    Tillsätt i matberedaren med kniv, ströbröd , ägg , salt , vitpeppar , HP sås och 1 dl Loka och mixa snabbt ihop detta. Dela färsen och tillsätt den och resten av Lokan efterhand , mixa den till en smidig smet . Väg in 100 g färs och forma den i ett hamburgarjärn, styckfrys i plastfolie. Grillas fryst och serveras med finskuren rå lök, tomatskiva , dressing och en skiva smältost om så önskas.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben