Succélåda

Serverar: 4 portioner

Här kommer ett recept på en låda som kan vara både förrätt och vickningsrätt. Gissa om den är god !!!!!!!!!

Ingredienser

  • 2 dl långkornigt ris
  • 4 dl vätska (spadet från krabba och sparris + vatten)
  • 1 burk krabba (170 g)
  • 1 burk knoppsparris (250 g)
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk curry
  • 2 msk smör
  • 1 ½ -2 dl hollandaisesås (djupfryst eller påse)
  • Instruktioner

    Koka riset i krabb- och sparrisspadet, som späds med vatten, sammanlagd vätskemängd 4 dl. Tillsätt salt, curry och smöret och låt riset koka under lock 20-25 min eller den tid som står på rispaketet. Lägg riset i en smord ugnsäker form, fördela sparris och krabba ovanpå och täck med hollandaisesåsen. Sätt in formen i 200 grader i 20 minuter. Servera lådan med sprödvärmda rosenbröd och en knaprig isbergssallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben