Surkålsallad

En forskning gjord på polska kvinnor visade ett samband mellan cancer och konsumtion av vitkål och surkål. Äter du kål - surkål så är risken mycket mindre att drabbas av cancer enligt gjorda studier.

Ingredienser

  • 1 glas surkål helst hemgjord surkål
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • 1 morot
  • 4-5 matskedar olivolja
  • 1-2 teskedar socker
  • Kummin
  • Dillfrö
  • Instruktioner

    Skär surkålen i mindre bitar, tillsätt grovt rivet äpple och morot. Skala och skär löken. Häll i olivolja, kryddor och socker. Rör om allt och njut!

    Kommentarer (2)

    sissibella_svartnos 7 mars 2009

    Den här sallad passar utmärkt till panierad fisk.

    spisrosen 22 januari 2010

    En jättegod sallad. Den kommer att ätas mera. Pröva.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben