Svamp-enchiladas

Serverar: 4 portioner

Njut av välfyllda tortillabröd under ett generöst och frasigt osttäcke.

Ingredienser

  • 600 g blandad svamp, t ex champinjoner och ostronskivling
  • 2 msk smör
  • 4 schalottenlökar
  • Salt
  • Peppar
  • 1 röd paprika
  • ½-1 kruka koriander
  • 6 tortillabröd, eventuellt glutenfria
  • 3 + 2 dl riven lagrad ost
  • Servering
  • Blandad sallad
  • 2 dl matyoghurt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Ansa, dela och stek svampen i smör tills all vätska har ångats bort. Finhacka löken. Låt steka med i några minuter. Salta och peppra. Tärna och tillsätt paprikan tillsammans med koriander.
    3. Fördela svampröran på tortillabröd och strö över 3 dl ost. Rulla ihop, lägg i en ugnsform och strö över resterande ost. Gratinera i ugnen i 10-15 minuter, till fin färg.
    4. Servera med blandad sallad och matyoghurt.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben